dimecres, 15 maig 2019

Tot a punt pels tercers JJOO de gent gran de residències de l'Urgell

Tot a punt pels tercers JJOO de gent gran de residències de l'Urgell

Agramunt acollirà, per tercer any consecutiu, una nova edició dels Jocs Olímpics de gent gran de residències de l'Urgell, una cita esportiva impulsada per l'Ajuntament d'Agramunt, la Residència Mas Vell. L'objectiu de la jornada, que tindrà lloc demà, dijous, 16 de maig, és fomentar l'activitat física entre els avis de diferents residències. Aquest any, com a novetat, s'incorpora una nova residència, sent un total de 9 centres participants: La Residència Mare Marcel·lina de Verdú, Sant Antoni de Tàrrega, Sant Pere Claver de Verdú, Llar d'avis del Carme de Tàrrega, Residència de La Fuliola i Boldú, Residència Maldà, Residència Alba de Tàrrega i les dues residències d'Agramunt, Ribera del Sió i Mas Vell. 

La jornada seguirà el mateix esquema que en passades edicions, començant a les 9.30 h amb la baixada de la torxa olímpica des de la residència Mas Vell fins al pavelló, lloc on s'encendrà el pebeter. A partir d'aquí, es farà la cerimònia d'inauguració, oberta al públic i, tot seguit, tindran lloc les proves esportives. Aquest any, es mantenen les quatre proves, que són l'estira i arronsa, la cursa, les bitlles i la diana amb anelles, totes elles adaptades a les capacitats dels participants. La responsable de les proves i fisioterapeuta de la residència Mas Vell, Laura Renyé, indica que les proves amb més participants són: "Les favorites són les bitlles, ja que al ser un joc tradicional crida més l'atenció i és una de les més nombroses, i també la diana amb anelles, que és molt nombrosa".

Un cop fetes les proves, tindrà lloc el dinar de germanor entre els participants i l'entrega de premis. Els jocs olímpics de gent gran de l'Urgell són possibles gràcies a la col·laboració de més d'una cinquantena de voluntaris que ajudaran en tasques d'organització i logística. Val a dir que l'Escola Macià-Companys, el Col·legi Mare de Déu dels Socós i de l'INS Ribera del Sió també s'impliquen en aquest esdeveniment, participants en diferents moments com en la baixada de la torxa, la inauguració o en l'entrega de premis.

Imatge d'arxiu de la segona edició dels JJOO de gent gran de residències de l'Urgell

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C


prob. precipitació: 45%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 26°C
  DG

En directe

Els Informatius