dimecres, 15 maig 2019

Agramunt, primera plaça en introduir el concurs de Galop de Fantasia al concurs de colles sardanistes

Agramunt, primera plaça en introduir el concurs de Galop de Fantasia al concurs de colles sardanistes

El concurs de colles sardanistes, que tindrà lloc a Agramunt el dissabte 25 de maig, introduirà com a novetat el Primer Concurs de Galop de Fantasia. Aquest concurs es planteja des de dues vessants; per part de les colles de competició, suposa introduir un al·licient nou als concursos i, a part, també donarà més vistositat als concursos de cara al públic assistent.

Per aquest concurs de Galop s'han preparat unes bases de participació perquè totes les colles el puguin plantejar en igualtat de condicions. Així, hi podran participar totes les colles inscrites en el concurs, respectant les categories i el nombre mínim de parelles. En el galop de fantasia es podran fer totes aquelles figures i formes que es vulgui, sempre que la major part del temps es faci fent el salt del galop i no es podrà sobrepassar els 45 segons.

L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) ha enviat les basses d'aquest concurs a totes les colles inscrites en el campionat 2019 i espera que aquesta nova iniciativa sigui atractiva per les colles i en participi la majoria. Si el concurs té una bona acollida, es podria repetir en un altre concurs de la temporada.

El concurs d'Agramunt tindrà lloc al carrer de l'Ensenyament a partir de les 20.00 h amb la Cobla Vents de Riella.


Imatge d'arxiu del concurs d'Agramunt de l'any 2018

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

molt ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 15km/h O

 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 27°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius