dijous, 16 maig 2019

Més de 150 inscripcions a la Cursa i Caminada Stargardt Go a falta d'un mes

Més de 150 inscripcions a la Cursa i Caminada Stargardt Go a falta d'un mes

La segona edició de la Cursa i Caminada Solidàris Stargardt Go ja compta amb més de 150 inscripcions a falta d'un mes per la seva celebració. Aquesta prova esportiva destina íntegrament tot els beneficis de la inscripció de participants a la investigació de les malalties hereditàries de la retina. Les inscripcions restaran obertes fins al proper dijous, 6 de juny. Una de les organitzadores de la prova, Íngrid Giménez, indica que aquest any, es mantenen les mateixes proves que l'any anterior amb diferents categories: "Hi ha una caminada de sis quilòmetres i després hi ha dues curses, una de sis quilòmetres, amb el mateix recorregut que la caminada, i una de 10. A la caminada no hi ha categories però en canvi, a les curses, hi ha sis categories per cada una".

A part de les categories habituals, la prova manté la categoria de Baixa Visió, que contempla premis pels tres millors classificats tant en categoria masculina com en femenina, i també una nova categoria pels joves de 10 a 14 anys: "A la cursa de 10 quilòmetres hi pot participar tothom a partir de 16 anys però la cursa de 6 està oberta a partir de 10 anys. Normalment, dels 10 fins als 40, tots entren a la mateixa categoria. Aquí hem fet una categoria "Rebel" que va dels 10 als 14 anys".

A part, també s'han incorporat tres Premis Dolços, pensats per equips. Un d'aquests premis serà per l'equip més nombrós, a l'equip més nombrós en noies i a l'equip més nombrós en nois.

Dir, a més, que la segona cursa i caminada solidaris Stargardt Go també és puntuable per la Lliga Ponent.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la pàgina web Iter5. En el cas de la caminada, a més, la inscripció es pot formalitzar a l'Oficina de Turisme d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h S

 • 18°C
  DL
 • 16°C
  DT
 • 16°C
  DC
 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV

En directe

Els Informatius