dilluns, 20 maig 2019

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil durant els primers 3 mesos ha atès a més de 50 joves de la comarca de l'Urgell

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil durant els primers 3 mesos ha atès a més de 50 joves de la comarca de l'Urgell

Des que el Consell Comarcal de l'Urgell va iniciar, al mes de gener, el programa Referent d'Ocupació Juvenil, la tècnica comarcal referent ha atès a més de 50 joves de la comarca de l'Urgell. Cal recordar que aquest programa es va impulsar davant la necessitat de continuar amb la tasca d'atenció i assessorament de la població més jove i vulnerable de la comarca, que s'havia estat realitzant a través de la xarxa d'impulsors del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Així mateix cal destacar les atencions directes que s'estan duent a terme a diferents localitats com Agramunt, on es va ampliar l'horari d'atenció, que és els dimarts. A Bellpuig és tots els dijous i a Tàrrega cada dilluns, dimecres i divendres al Consell Comarcal. L'horari d'atenció és de 9 a 14 en totes les poblacions.

Les persones destinatàries del programa Referent d'Ocupació Juvenil són les persones, entre 16 i 29 anys i especialment aquelles persones més joves amb especial dificultats per motius personals i/o socials i amb major necessitat d'assessorament i acompanyament.

Ressaltar que d'aquests més de 50 joves atesos de la comarca s'està duent a terme una tutorització i un seguiment amb el que s'han fet més de 90 sessions amb joves del territori. A més a més, durant aquest trimestre s'han iniciat diferents tallers d'ocupabilitat en els centres educatius de la comarca.

En quant a coordinacions amb els diferents agents del territori, entitats , centres educatius, professionals de SSAP, joventut,...s'han dut a terme 60 reunions amb els i les professionals del territori que treballen amb joves.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h O

 • 34°C
  DG
 • 35°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 36°C
  DJ

En directe

Els Informatius