dimarts, 28 maig 2019

El Mare de Déu dels Socós impulsa el tercer 'Summer Camp'

El Mare de Déu dels Socós impulsa el tercer 'Summer Camp'

El Col·legi Mare de Déu dels Socós impulsa, per tercer any consecutiu, el ‘Summer Camp', un casal d'estiu pensat completament en anglès. En aquesta edició, Quàlia gestionarà el casal d'estiu, pensat per fer diferents activitat lúdiques en anglès, tal i com indica la coordinadora d'activitats, Clara López: "És un casal de lleure, purament lúdic, en el que la llengua que utilitzarem és l'anglès i d'aquesta manera, els nens s'acostumaran a l'anglès". 

López explica que el casal gira entorn a un mateix eix temàtic, tot i que les activitats s'organitzen de setmana a setmana: "Nosaltres tenim un centre d'interès que engloba tot l'estiu, des del primer dia fins l'últim, però aquest centre d'interès té petites historietes, que comencen els dilluns i s'acaben el divendres. Per tant, les inscripcions són setmanals. Es pot venir una setmana, una altra fer vacances i tornar després i no passa res".

El ‘Summer Camp' tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol i del 3 al 10 de setembre per nens i nenes d'arreu des de P3 fins a 6è. Les inscripcions es poden fer per setmanes separades per tal d'adaptar-se al màxim a les necessitats dels participants. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de Quàlia. Si es formalitzen abans del 2 de juny, les inscripcions gaudiran d'un petit descompte.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h O

 • 34°C
  DG
 • 35°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 36°C
  DJ

En directe

Els Informatius