dilluns, 3 juny 2019

Obert el període d'inscripció per les activitats dirigides d'aquest estiu a les piscines i al pavelló

Obert el període d'inscripció per les activitats dirigides d'aquest estiu a les piscines i al pavelló

El Patronat municipal d'Esports obre avui, dilluns, 3 de juny, el període d'inscripcions per les activitats dirigides que es faran durant tot l'estiu tant a les piscines municipals com al pavelló d'esports. Pel que fa al primer cas, entre les activitats que s'han preparat hi ha els cursets de natació, que es reparteixin en tres torns diferents, tal i com indica el tècnic del Patronat Municipal d'Esports, Xavi Balagueró: "Fem tres trons, de tres setmanes cada torn, i iniciem el primer el dia 25 de juny fins al 13 de juliol. El segon torn, que és del 15 de juliol al 3 d'agost i, l'últim torn, és del 5 al 24 d'agost". Els cursets estan pensat per persones que vulguin aprendre a nadar a partir dels 3 anys o per perfeccionar la tècnica. La capacitat màxima per a cada torn és de 100 persones i les sessions són de 55 minuts. 

A part dels cursets, les altres activitats dirigides són els cursets de perfeccionament; la possibilitat de tenir un carril de la piscina per nedar sense interrupcions; fer ioga a les piscines o les sessions d'aquafitness, en les que es treballa les articulacions i la tonificació cardiovascular per a totes les edats.

Pel que fa a les activitats del pavelló, s'inscriuen dins del programa ‘Esport i Lleure, dirigit a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària. En aquesta activitat, els participants poden gaudir d'activitats de lleure i esportives, tal i com indica Balagueró: "La idea és mantenir els formats dels últims anys. Al matí, hi ha una activitat d'Esport i Lleure, que es fa de les 9.00 fins a les 13.00 h en els que els nens fan tallers, jocs, sortides i un dia, anem a la piscina".

El programa estableix sessions de matins i de tarda, amb la possibilitat que cada participant esculli l'horari que millor se li adapta.

A partir d'avui ja es poden formalitzar les inscripcions a  totes les activitats i també es podran adquirir els abonaments. Les tramitacions es podran fer online o de forma presencial a les instal·lacions de les piscines.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 95%
vent: 0km/h C

 • 16°C
  DC
 • 14°C
  DJ
 • 15°C
  DV
 • 16°C
  DS
 • 15°C
  DG

En directe

Els Informatius