dilluns, 3 juny 2019

En marxa el punt de promoció de l'autonomia personal d'Aspid a l'Urgell

En marxa el punt de promoció de l'autonomia personal d'Aspid a l'Urgell

Aspid ha posat en marxa ja el nou servei d'Autonomia Personal especialitzat d'atenció de la discapacitat i/o dependència, un servei que té per finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o dependència a la comarca de l'Urgell. El servei té com a principals funcions aportar informació i assessorament especialitzat en matèria de discapacitat i dependència, portar a terme un treball coordinat en plans d'atenció i vida, acompanyar els interessats en la tramitació d'ajudes i recursos de benestar, i fer tasques d'orientació i coordinació de recursos i serveis. 

L'atenció als usuaris es farà a la seu d'ASPID, a l'Edifici Espai Mercat (oficina 1) de la plaça de les Nacions Sense Estat. El servei es desenvoluparà el quart dilluns de mes, de 12.00 a 15.00 h. L'objectiu és atendre aquest primer any de funcionament una vintena de persones de la comarca.

Fins ara ASPID només prestava el servei a la ciutat de Lleida i a la comarca de la Noguera, però dins l'estratègia d'apropar els serveis de l'entitat a la població amb discapacitat i/o dependència d'arreu de la demarcació, ara s'oferirà també a la comarca de l'Urgell.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DT
 • 31°C
  DC
 • 30°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 25°C
  DS

En directe

Els Informatius