dimarts, 11 juny 2019

Un alumne del Col·legi Mare de Déu dels Socós guanya el premi Pissiganya de poesia visual

Un alumne del Col·legi Mare de Déu dels Socós guanya el premi Pissiganya de poesia visual

L'alumne de 4rt de Primària del Col·legi Mare de Déu dels Socós, Martí Vilaró Farré, ha guanyat el Premi Pissiganya de poesia visual del cicle mitjà amb el treball ‘El coet', una obra en la que, tal i com indica el seu autor, les lletres del poema són les que donen forma al coet: "El poema forma el voltant de la figura del coet i al foc del coet hi ha la Senyera de Catalunya".

Cal recordar que aquest premi Pissiganya, que aquest any arriba a la seva 8a edició, forma part, juntament amb el 13è Premi Sambori Òmnium de Narrativa, dels premis El Tinter de les Lletres Catalanes, un certamen que agrupa els premis literaris d'autors d'entre 6 i 18 anys. El Premi Sambori Òmnium de narrativa ha comptat amb la participació de més de 150.000 alumnes de 1.239 centres educatius de primària, secundària i batxillerat de Catalunya, Catalunya Nord, Andorra i la Franja. I pel que fa al Premi Pissiganya de poesia, hi han participat més de 13.000 alumnes de Catalunya de 142 centres educatius diferents.

Els guanyadors de la final de Catalunya es van donar a conèixer a la Festa del Tinter, una festa celebrada a l'Auditori del Conservatori del Liceu, a Barcelona.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius