dimecres, 12 juny 2019

Acaba la renovació del sistema de climatització del Casal amb la instal·lació de la caldera de biomassa

Acaba la renovació del sistema de climatització del Casal amb la instal·lació de la caldera de biomassa

L'Ajuntament d'Agramunt ha donat per finalitzades, aquesta setmana, les obres que han permès instal·lar un nou sistema de climatització per a la Sala del Teatre Casal Agramuntí. Concretament, l'actuació ha consistit en un terra radiant alimentat per una caldera de biomassa. En aquest sentit, la instal·lació també s'ha preparat perquè la mateixa caldera alimenti els emissors d'aire dels quals disposava ja l'equipament, i s'ha dotat de tres bombes de calor i fred a la zona dels camerinos.

El projecte, indica el consistori, ha permès eliminar diverses barreres arquitectòniques i millorar notablement la visibilitat de l'escenari des de qualsevol punt del teatre. Per a dur a terme aquesta obra, l'Ajuntament d'Agramunt ha comptat amb un ajut del programa Leader de 100.000 euros, per un pressupost total de 184.000 euros. Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, amb el nou sistema de climatització es reduirà notablement la despesa energètica i es millorarà el confort dels usuaris de l'equipament. 

L'equipament també compta a un sistema de control remot que permet ajustar les condicions de climatització des de qualsevol punt i a qualsevol hora.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius