dimecres, 12 juny 2019

Oberta la línia de subvencions per rehabilitar edificis i millorar l'eficiència energètica

Oberta la línia de subvencions per rehabilitar edificis i millorar l'eficiència energètica

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència pública competitiva i no competitiva, per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial. Les subvencions tenen com a objectiu fomentar la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, la millora de la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat.

Poden ser beneficiaris de les subvencions les juntes o comunitats de propietaris; les agrupacions de juntes o comunitats de propietaris, degudament constituïdes; els propietaris d'edificis de tipologia residencial col·lectiva que no hagin atorgat el títol constitutiu de propietat horitzontal, i els propietaris d'habitatges unifamiliars aïllats o agrupats en filera.

Les sol·licituds s'han de formalitzar en imprès normalitzat, degudament signades per les persones sol·licitants, amb la documentació que consti a la convocatòria corresponent. Els models dels impresos normalitzats de les sol·licituds es poden obtenir al portal http://tramits.gencat.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 20km/h SO

 • 34°C
  DC
 • 37°C
  DJ
 • 40°C
  DV
 • 39°C
  DS
 • 40°C
  DG

En directe

Els Informatius