divendres, 14 juny 2019

Els Escatxics continuen en els Campionats de Catalunya

Els Escatxics continuen en els Campionats de Catalunya

Alguns dels atletes dels Escatxics varen participar, el passat cap de setmana, a la Prèvia del Campionat de Catalunya Individual en pista a l'aire lliure. Per arribar fins a aquesta cita havien participat en múltiples controls per tal d'obtenir la marca mínima classificatòria per aquest campionat. Dels 9 atletes classificats, n'hi van competir 7, distribuïts en diferents categories i modalitats atlètiques. 

Així doncs, els atletes varen ser Isolda Porta i Martina Piña, en Sub10 femení i ambdues en la prova de salt d'alçada, on varen saltar fins 0.89 i 0.94 m, respectivament. En categoria Sub12 masculí, els Escatxics van tenir representació en salt d'alçada, on el Guifré Porta va aconseguir el salt màxim en 1.29 metres; i en llançament de pes, on el Lluc Magrinyà va efectuar un tir màxim de 6.91 metres. 

Ja en categoria Sub14, varen participar-hi en Genís Gimbert en la prova de 150metres amb un temps de 21:35segons, i la Núria Argelich, disputant els 80 metres llisos amb un temps de 11:46 segons i els 150m en un temps de 20:80 segons. 

Aquests resultats donen peu a que el proper 22 de Juny i a les pistes de Lleida, hi hagi representació dels Escatxics a la Final d'aquest campionat, on s'hi ha classificat Guifré Porta en salt d'alçada, Lluc Magrinyà en llançament de pes i Núria Argelich en 150m llisos. 

L'endemà 23 de juny i com ja es tradicional, els Escatxics també seran portadors de la Flama del Canigó a la nostra població. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C


prob. precipitació: 30%
humitat: 90%
vent: 10km/h E

 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT
 • 37°C
  DC

En directe

Els Informatius