dilluns, 17 juny 2019

Obert el període per presentar propostes pel tercer procés participatiu d'Agramunt

Obert el període per presentar propostes pel tercer procés participatiu d'Agramunt

L'Ajuntament d'Agramunt impulsa, per tercer any consecutiu, el procés de participació ciutadana mitjançant el qual destina, a un projecte de millora per la vila, la bonificació que rep el consistori agramuntí per part de l'Agència Catalana de Residus per haver separat la fracció orgànica de la resta d'escombraries. En aquesta edició, l'import que es destina és de 12.100 euros, una xifra inferior a la de l'any passat, que era de 12.332 euros. El regidor en funcions de Noves Tecnologies, Joan Pijoan, indica que el procés comença avui amb la primera fase de recopilació de propostes: "Una primera part serà la recopilació d'informació, un procediment que no ha canviat envers les anteriors edicions. Amb aquest primer pas recollim les propostes que tothom ens vulgui fer arribar. Un segon pas és més a nivell intern, on valorem i agrupem les propostes que es puguin agrupar o que es repeteixin i, a partir d'aquí, donem un resultat de tres propostes per a que la gent pugui triar les propostes que es puguin dur a terme per temes de viabilitat o pressupost".

Així doncs, des d'avui i fins al proper 30 de juny, s'obre la fase de recollida de propostes perquè tothom que vulgui pugui presentar els seus projectes i/o idees per millorar Agramunt. Les aportacions es poden fer a través d'un formulari online disponible al web agramunt.cat o a les oficines de l'ajuntament fins al proper 30 de juny.

Un cop valorades totes les propostes, des de l'Ajuntament d'Agramunt se n'escolliran 3 per tal que tots els agramuntins puguin votar la que més els hi agradi. En aquesta votació hi pot participar totes les persones que estiguin empadronades a Agramunt a data d'abril de 2019 i que siguin majors de 16 anys. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C


prob. precipitació: 45%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 26°C
  DG

En directe

Els Informatius