dimarts, 18 juny 2019

Agramunt rebrà 42.000 euros per una nova caldera de biomassa a la Residència Mas Vell

Agramunt rebrà 42.000 euros per una nova caldera de biomassa a la Residència Mas Vell

L'Ajuntament d'Agramunt serà una de les entitats beneficiàries del Pla FEDER per a projectes singulars que afavoreixin el pas a una economia baixa en carboni, ajuts convocats per l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. Concretament, el consistori rebrà el 50 per cent del cost total de la nova caldera de biomassa a la Residència Mas Vell, un projecte que ascendeix a 84.000 euros, i que permetrà dur a terme una fase més de les previstes al projecte d'ampliació de la residència.

Cal tenir en compte que Agramunt ja va ser beneficiari d'aquest ajut per a la renovació de l'enllumenat de Mafet i Les Puelles per un import de 69.000 euros. El projecte consisteix en substituir l'actual caldera de 185kW alimentada per gasoil per una caldera de biomassa de 151k que serà l'encarregada de proporcionar calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) a l'edifici. 

Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "les administracions hem de ser exemplars en la renovació de les instal·lacions cap a opcions més sostenibles". Solé també ha destacat que el projecte es durà a terme un cop finalitzi la segona i definitiva fase d'ampliació de la residència.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

13°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 25km/h O

 • 24°C
  DS
 • 21°C
  DG
 • 24°C
  DL
 • 23°C
  DT
 • 26°C
  DC

En directe

Els Informatius