divendres, 21 juny 2019

Nodrida agenda d'activitats a Agramunt per celebrar la Revetlla i Sant Joan

Nodrida agenda d'activitats a Agramunt per celebrar la Revetlla i Sant Joan

L'Ajuntament d'Agramunt i diferents entitats de la vila d'Agramunt han organitzat una agenda d'activitats per tal de celebrar la Revetlla de Sant Joan, la tarda-nit del 23 de juny, i el dia de Sant Joan, el 24 de juny. Els actes començaran a les 19.00 h amb el taller de fanalets de Sant Joan, organitzat per Òmnium Cultural Segarra-Urgell, una activitat que tindrà lloc a la Plaça de l'Església. Al mateix lloc, però a partir de les 20.00 h, arribarà la Flama del Canigó, de la mà dels atletes del Club Atlètic Escatxics, i es farà l'encesa de la Flama. Seguidament, el Grup de Diables l'Espetec d'Agramunt agafarà el relleu i organitzarà una cercavila de tarda. A les 23.00 h, es farà el correfocs amb la colla infantil de l'Espetec; l'encesa de la foguera a la Plaça Fondandana; una batucada fins a la Plaça de l'Església i, a partir de mitjanit, l'espectacle i posterior correfocs de la colla de diables d'adults. 

Un cop acabi el correfoc, els Tabalers de l'Espetec faran una batucada fins a l'Espai 39, lloc on es farà un concert amb els grups La Reixa i DJ Berni.

Ja de cara al dilluns, 24 de juny, al migdia es farà la 4a Paella solidària i, a partir de les 19.00 h, l'Espai 39 organitza el concert amb el grup Les Papixules.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C


prob. precipitació: 90%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 12°C
  DG
 • 10°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 13°C
  DC
 • 15°C
  DJ

En directe

Els Informatius