divendres, 21 juny 2019

La Paella solidària destinarà els diners a l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer

La Paella solidària destinarà els diners a l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer

L'Ajuntament d'Agramunt impulsa, per 4rt any consecutiu, la Paella Solidària, amb la que destina 1 euros de cada tiquet per la paella de Sant Joan a una entitat solidària. En aquesta ocasió, els diners recaptats es destinaran a l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i comarca. Una entitat que ofereix tallers d'estimulació basats en l'atenció i estimulació cognitiva, funcional, psicològica i social de les persones afectades de la malaltia d'Alzheimer o altres tipus de demència. 

D'entre totes les propostes rebudes, des del consistori s'ha escollit aquest projecte que destinarà els diners per la compra d'un nou ordinador tàctil amb la llicència del programa GRADIOR per poder oferir més places en els programes de Prevenció, Manteniment i Tractament de la Memòria i, d'aquesta manera, donar atenció a més persones. 

Cal recordar que tot i que aquesta és la 4a edició de la paella solidària, és la 36a edició de la paella de Sant Joan al Passeig Josep Brufau. Els tiquets per la paella es vendran el mateix dilluns a partir de les 10.00 h al passeig, i la paella es començarà a repartir cap a les 14.00 h.

Per tancar la jornada, l'Espai 39 ha organitzat un concert amb Les Papixules a les set de la tarda.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

 • 23°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius