dimarts, 25 juny 2019

Els porxos centren la sisena edició del Curs Art i Territori

Els porxos centren la sisena edició del Curs Art i Territori

La sisena edició del Curs Art i Territori, que tindrà lloc del 3 al 5 de juliol a Agramunt, tindrà com a eix central els porxos i els paisatges humans i urbans que s'hi generen. Arrel de la publicació del llibre ‘Sota l'ombra dels coberts' i també del fet que a Agramunt hi hagi més d'un centenar de porxos, fa que aquest any es vulgui centrar en aquest element arquitectònic l'eix temàtic de tota l'activitat. La coordinadora del curs, Maria Codorniu, explica que es treballà de forma global: "Tot aquest curs s'ha plantejat com un projecte global. La majoria de docents han treballat conjuntament per fer una proposta global. No seran tallers sense connexió, sinó que es treballarà entre alumnes i professors aquest projecte".

El curs preveu un treball basat, en primer lloc, en l'observació, el treball de camp i les intervencions col·lectives en l'espai públic: "Una de les coses que proposen és cartografiar el comportament humà, farem mapes de com es comporta la gent del s.XXI al mercat d'Agramunt, i això, el que ens permet, és tenir una base per fer el treball creatiu".

Cal recordar que el curs ‘Art i Territori és una proposta educativa, pràctica i interdisciplinària per gaudir d'un espai d'aprenentatge participatiu on es poden compartir experiències artístiques i creatives lligades al territori com a font d'inspiració i context.

La matrícula del curs estarà oberta fins a exhaurir les places o fins al dia abans del curs. Es pot formalitzar a la Oficina de la Universitat d'Estiu de la UdL, al Campus de Cappont; per telèfon, al 973 70 33 90 o al web http://estiu.udl.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 20km/h S

 • 36°C
  DJ
 • 35°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 34°C
  DL

En directe

Els Informatius