dijous, 27 juny 2019

L'Agrupació Sardanista Barretina inicia la temporada de sardanes amb el 29è Aplec

L'Agrupació Sardanista Barretina inicia la temporada de sardanes amb el 29è Aplec

L'Agrupació Sardanista Barretina iniciarà, aquest proper dissabte, 29 de juny, la temporada de sardanes, i ho farà amb el 29è Aplec de la Sardana, que tindrà lloc a la Plaça del Mercadal a partir de les 20.00 h. Les cobles que posaran la música a la Plaça seran Vents de Riella (20.00 h) i Cobla Mediterrània (22.30 h), tal i com indica la component de la junta de l'Agrupació Sardanista Barretina, Anna Sorribes: "Comencem a les 20.00 h i fem una mitja part quan portem quatre o cinc sardanes. Descansem una mica, fins a les 22.00 h, quan sopem i canviem de cobla. Les dues cobles són amb membres d'Agramunt i estem molt contents. Els balladors també estan molt il·lusionats, hi ha gent que venen d'arreu". A la mitja part hi haurà servei d'entrepans. Entre altres, l'Aplec també comptarà amb el tradicional concurs de colles improvisades.

Posteriorment a la celebració de l'Aplec, l'Agrupació Sardanista Barretina organitza, cada diumenge, una ballada de sardanes a la Plaça del Mercadal a les 20.00 h. Sorribes indica que s'aposta per les cobles del territori: "Cada any anem buscant que siguin cobles de referència, actuals i amb repertoris seleccionats per sardanistes d'aquí i que sigui variat i alegre i per tots els gustos, perquè com que també venen molts nens, també volem que hi hagi alguna sardana infantil, alguna d'actual, altres de renovades, etc".

Entre les cobles que tocaran els diumenges de sardanes hi ha la Cobla Jovenívola d'Agramunt, la Vents de Riella, Bellpuig Cobla, Cobla Tàrrega, la Cobla Mediterrània o la 11 de Setembre, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 25km/h O

 • 28°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 21°C
  DL
 • 23°C
  DT
 • 23°C
  DC

En directe

Els Informatius