dilluns, 1 juliol 2019

La 5a Festa Jove de l'Urgell, serà a Sant Martí de Maldà

La 5a Festa Jove de l'Urgell, serà a Sant Martí de Maldà

Sant Martí de Maldà acollirà la 5a Festa Jove de l'Urgell, que aquest any serà el 6 de juliol. L'objectiu d'aquesta festa és que els joves es sentin identificats i puguin conèixer les diferents realitats juvenils de la comarca. Per poder incentivar la seva participació, s'ha continuat treballant amb el grup motor de joves comarcal, que es va crear l'any passat amb la 4a edició de la Festa i on hi ha representat un mínim d'un jove de cada municipi de la comarca.

Cada edició els joves del municipi amfitrió pensen una nova activitat per començar la Festa. Aquest any, els joves de l'associació del municipi de Sant Martí de Maldà "Marinadaalcorb" han pensat una nova activitat inclusiva, ‘1a pinzellada de joves a l'Urgell', que començarà a les 15.30 h. A continuació es farà la ja tradicional ‘Gimcana Jove' on participen equips de diferents pobles amb un màxim de 10 persones per poder emportar-se la següent edició de la Festa Jove. 

Després es farà el sopar popular on els joves de Sant Martí han pensat que pugui assitir-hi també la gent del municipi i tot seguit actuaran els grups Juantxo Skalari i La Rude Band i Ebri Knight, i s'acabarà la festa amb DJ Mestrex, que es el guanyador del concurs de Dj`s que es fa a la Festa Major del municipi d'Agramunt.

Aquest any s'ha dut a terme un dels projectes que va sorgir durant l'Assemblea Jove de l'any passat, treballar sobre les violències sexistes en entorns d'oci nocturn. Després de fer reunió amb els joves i una formació específica, es podrà trobar un punt d'informació i assessorament per les persones que ho necessitin, el punt s'anomenarà ‘Urgell lila'. Aquest punt també es posarà a les Festes Majors de la comarca.

També hi haurà el servei SOM.NIT de Creu Roja, és un projecte d'informació, prevenció i reducció de riscs en el consum de drogues adreçat a joves, i servei d'ambulància.

La festa l'organitza l'Ajuntament de Sant Martí de Maldà, l'associació de joves de Sant Martí de Maldà "Marinadaalcorb" i tots els ajuntaments de la comarca amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Urgell i amb el suport de la Direcció General de Joventut.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

33°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 15km/h S

 • 35°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 35°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS

En directe

Els Informatius