dimecres, 3 juliol 2019

Oberta la convocatòria per demanar la barra de Festa Major

Oberta la convocatòria per demanar la barra de Festa Major

L'Ajuntament d'Agramunt ha obert ja el termini per tal que les entitats locals puguin demanar la barra de la Festa Major d'aquest any, que tindrà lloc del 28 d'agost a l'1 de setembre. Per tramitar la petició les entitats han d'entregar a les oficines de l'Ajuntament d'Agramunt la sol·licitud degudament complimentada, exposant els motius pels quals l'entitat demana tenir la concessió de la barra.

Cal tenir present que en el moment de fer l'adjudicació es tindran en compte diferents aspectes, com els motius pels quals es demana la concessió i si l'entitat ha estat adjudicatària de la barra en anterioritat. Cal recordar que l'ordre de presentació de les sol·licituds no serà en cap cas un concepte a tenir en compte, sempre que es faci dins del període establert.

Pel que fa a la barra de Cap d'Any i Carnaval, tenen prioritat les entitats petites, però en el cas que no hi hagi cap entitat interessada, aquella que hagi obtingut la concessió de la barra de la Festa Major es compromet a agafar ambdues barres.

Els papers de la sol·licitud es poden demanar a les oficines de l'Ajuntament o descarregar al web de l'Ajuntament d'Agramunt. Les sol·licituds es poden presentar fins al divendres 12 de juliol.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h SE

 • 10°C
  DT
 • 15°C
  DC
 • 16°C
  DJ
 • 18°C
  DV
 • 14°C
  DS

En directe

Els Informatius