dimecres, 3 juliol 2019

Oberta la convocatòria de subvencions per a obres de rehabilitació d'edificis d'habitatges

Oberta la convocatòria de subvencions per a obres de rehabilitació d'edificis d'habitatges

La convocatòria de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial per a l'any 2019 ja està oberta i aquest any el Departament de Territori i Sostenibilitat hi destina inicialment 8,4 milions d'euros, dotació que es preveu ampliar en funció de les sol·licituds i de la disponibilitat pressupostària. En la convocatòria de l'any passat, un cop ateses totes les peticions, els ajuts van ascendir 6,8 milions d'euros.

 Poden accedir a aquestes subvencions les comunitats de propietaris, els propietaris d'edificis d'habitatges i les societats cooperatives formades de manera agrupada per propietaris d'habitatges o d'edificis. També s'hi poden acollir les persones propietàries d'habitatges unifamiliars aïllats o agrupats en filera.

Les obres poden incloure diversos tipus d'actuació i els ajuts poden arribar a sumar fins a 14.000 euros per habitatge. En concret, se subvencionen tres tipus d'obres, com és la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat; la conservació de l'immoble i la millora de la seguretat i l'accessibilitat. S'inclouen les obres d'instal·lació d'ascensors, remuntadors d'escales o rampes. 

Les sol·licituds es poden tramitar fins al 20 de setembre. Tota la informació està disponible al següent enllaç.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

29°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 15km/h E

 • 35°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 35°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS

En directe

Els Informatius