dijous, 4 juliol 2019

Canvi a la parròquia d'Agramunt: marxa Mossén Uriel i arriba Jaume Mayoral i Martí

Canvi a la parròquia d'Agramunt: marxa Mossén Uriel i arriba Jaume Mayoral i Martí

L'Arquebisbe-bisbe d'Urgell Mons. Joan-Enric Vives i Sicília ha signat, aquesta setmana, diferents nomenaments parroquials que provoquen diferents canvis a les parròquies de Lleida. En referència a Agramunt, aquests nomenaments suposaran un canvi a la parròquia, ja que marxarà Mossén Uriel, que des de l'octubre de 2013 havia sigut el rector d'Agramunt. Al seu lloc, arribarà Jaume Mayoral i Martí, que fins al moment era el rector de la parròquia de Santa Maria de Ponts.

Tot i que encara no hi ha una data concreta pel traspàs, Mossén Uriel ha explicat a Ràdio Sió que es preveu que el canvi de rectories es produeixi de cara al setembre. El canvi, indica, respon a canvis dins de la diòcesis. El rector també indica que està molt agraït a la localitat d'Agramunt pel tracte que se li ha dispensat durant els 6 anys que ha sigut el rector de la parròquia d'Agramunt. El nou destí de Mossèn Uriel serà les parròquies de St. Pere d'Alp; Sta. Eulàlia de Mèrida d'Estoll; St. Martí d'Urtx; St. Julià d'Age; St. Esteve de Guils de Cerdanya; St. Esteve de Les Pereres; Sts. Cosme i Damià de Queixans; St. Vicenç de Saneja i St. Andreu de Vilallobent. 

Pel que fa al nou rector, dir que Mossén Jaume Mayoral és natural de Linyola i, quan arribi a Agramunt, serà el rector de les Parròquies de la Mare de Déu Assumpta d'Agramunt; St. Pere de Bellver de Sió; St. Salvador de Claravalls; la Mare de Déu Assumpta de Coscó; St. Pere de Les Ventoses; la Mare de Déu Assumpta de Pradell de Sió; St. Pere de Preixens; St. Jaume de Montclar d'Urgell; St. Pere de Donzell d'Urgell; St. Llorenç de Mafet; St. Miquel de Montfalcó d'Agramunt; St. Pere de Puigverd d'Agramunt i de Sta. Maria de Santa Maria de Montmagastrell.


Imatge: a l'esquerra, l'actual rector d'Agramunt, Mossén Uriel. A la dreta, l'actual rector de Ponts, Jaume Mayoral

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C


prob. precipitació: 30%
humitat: 100%
vent: 5km/h N

 • 11°C
  DV
 • 9°C
  DS
 • 8°C
  DG
 • 14°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius