divendres, 5 juliol 2019

La Masia Isidori acull la segona obra de teatre familiar que programa Espais Naturals de Ponent

La Masia Isidori acull la segona obra de teatre familiar que programa Espais Naturals de Ponent

L'obra de teatre ‘La gallina dels ous d'or', de la Companyia Zum-Zum Teatre, serà la segona que des d'Espais Naturals de Ponent es programa dins de les activitats de descoberta del territori. El coordinador de les activitats del projecte Espais Naturals de Ponent, Enric Morera, explica que l'objectiu és potenciar les activitats al territori per un públic més infantil: "Aquest any hem incorporat les obres de teatre de caire familiar perquè volíem incorporar un públic més infantil, que molts cops és oblidat, ja que aquest col·lectiu també ha d'estar connectat amb la natura. Hem inclòs tres obres de teatre, obres de petit format però molt premiades i interessants. Hem fet una primera a l'Estany d'Ivars i ara fem aquesta segona aquí a la Serra de Bellmunt-Almenara".

L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, explica que, amb accions com el Sent Almenara, es posa en valor el territori: "Volem revaloritzar el nostre entorn, el nostre patrimoni natural i perquè creiem que és una forma d'atraure a gent i sobretot, perquè la gent que vivim al territori el coneguem millor".

La representació tindrà lloc a les 21.30 h a la Masia Isidori, dins de l'acte Sent Almenara, organitzat per l'Ajuntament d'Agramunt, l'Ajuntament de Castellserà i Espais Naturals de Ponent. L'assistència és gratuïta però cal una inscripció prèvia a la web www.espaisnaturalsdeponent.cat. A part, també hi haurà una degustació de productes de proximitat pels que hagin comprat el tiquet a l'Oficina de Turisme d'Agramunt. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

molt ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 15km/h O

 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 27°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius