dimecres, 10 juliol 2019

'La Huella', d'Eva Lootz, ja forma part de La Vinya dels Artistes

'La Huella', d'Eva Lootz, ja forma part de La Vinya dels Artistes

La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové va presentar oficialment, aquest passat dissabte, la que és la desena obra artística exposada de forma permanent enmig de les vinyes del celler. Obra de l'artista austríaca instal·lada a Espanya Eva Lootz, l'obra es titula ‘La Huella'.

Lootz és una artista pionera en el camp de les instal·lacions escultòriques. D'un estil propi i amb registres molt heterogenis, l'obra de Lootz està marcada per la interacció de matèria i llenguatge. L'obra ‘La Huella', és una gran petjada cap per avall, sent el taló la part que sobresurt de la terra i que sosté una olivera trasplantada des del mateix camp d'oliveres on està situada. El conjunt està construït amb pedra seca fent-se ecos dels murs que formen terrasses en la finca del celler.

La nova composició artística es va presentar amb un sopar amb 450 convidats, que també van poder conèixer la nova sala Saó del celler on es trobaven exposats els dibuixos de l'artista i també van poder visitar altres escultures que es troben a La Vinya dels Artistes. La presentació va anar acompanyada del solo de percussió de Luis Tabuenca, músic que recentment ha estrenat l'òpera de càmera ‘Hor' a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 5km/h E

 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 24°C
  DL
 • 21°C
  DT

En directe

Els Informatius