divendres, 12 juliol 2019

Èxit de participació en les II Jornades de Tecnificació i Competició del BAC

Èxit de participació en les II Jornades de Tecnificació i Competició del BAC

El Basquet Agramunt Club (BAC) ha organitzat les segones jornades de Tecnificació i Competició, a les quals hi ha participat, indica el president del Club, Rubén Añé, uns 40 participants: "Una quarantena de nens i nenes distribuïts per categories i edats de joc han realitzat diferents dinàmiques en les quals han après de manera didàctica l'idioma anglès, la metodologia de treball del basquetbol així com s'han introduït en les competicions de 1x1 i 2x2 amb l'objectiu d'inculcar la cultura de l'esforç, el treball en equip, la intensitat en l'activitat i l' interrelació entre ells".

Les edats dels participants van des dels 4 fins al 13 anys (de babys a pre-infantils). Els babys han realitzat un horari especial de 17:00 a 19:00 i han fet totes les sessions de manera íntegra en llengua anglesa.

De cara a la propera temporada, el club ja anuncia que hi haurà novetats en relació a la nova escola de bàsquet LludriBac: "I la propera temporada encara tornarem amb més força que mai, perquè s'està treballant en la nova escola de bàsquet LludriBac. Un projecte formatiu i educatiu global potenciant els valors inherents a l'esport, l'aprenentatge de conceptes tècnics de l'esport i oberta a tothom. Tothom hi cabrà i tothom podrà jugar a basquetbol amb independència del seu nivell". També es farà de l'anglès la llengua vehicular pels més petits.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT
 • 21°C
  DC

En directe

Els Informatius