dilluns, 15 juliol 2019

Millores al pavelló, panells informatius i noves zones lúdiques al passeig, propostes finalistes del procés participatiu

Millores al pavelló, panells informatius i noves zones lúdiques al passeig, propostes finalistes del procés participatiu

L'Ajuntament d'Agramunt ha fet públiques ja les tres propostes finalistes del tercer procés participatiu endegat aquest any 2019 per tal de triar un projecte de millora per la vila. Els tres projectes proposats són, per una part, la millora de les instal·lacions del pavelló esportiu; per altra part, un altre projecte és la instal·lació de panells informatius a la vila sobre llocs turístics, equipaments municipals i altres informacions de servei; i finalment, el tercer projecte escollit és crear noves zones lúdiques al passeig.

El regidor de Noves Tecnologies, Joan Pijoan, indica que des del consistori es valora molt positivament les propostes rebudes: "Estem molt satisfets amb el resultat perquè és un procés que es va consolidant poc a poc en el nostre dia adia. La gent l'accepta molt bé perquè s'han rebut més propostes, més d'una vintena i algunes les hem agrupat perquè tenien una temàtica molt similar. Estem contents perquè són un reflex del que la gent vol".

Les votacions per escollir el projecte guanyador es poden fer des d'avui i fins al proper diumenge, 28 de juliol. Poden votar tots els agramuntins majors de 16 anys i que estiguin empadronats. Només es pot votar per un projecte en concret, ja que d'aquesta forma s'eviten les duplicitats, tot i que, dins del període de votació de vot, es pot canviar el vot inicial. Les votacions es poden fer al següent enllaç.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 75%
vent: 55km/h E

 • 14°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 11°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius