dijous, 18 juliol 2019

L'equip de govern presenta avui al ple el cartipàs, organitzat en 9 grans àrees de govern

L'equip de govern presenta avui al ple el cartipàs, organitzat en 9 grans àrees de govern

El ple de l'Ajuntament d'Agramunt es reunirà avui per tal d'aprovar el nou cartipàs municipal previst per l'equip de govern d'Acord d'Esquerra. Segons han informat el consistori, el nou cartipàs comptarà amb 9 grans àrees per donar resposta a les polítiques que es preveuen desenvolupar durant els propers quatre anys. Una primera àrea, encapçalada per Sílvia Fernàndez, inclourà les polítiques de serveis socials, salut, diversitat i igualtat. El regidor Xavier Secanell serà el responsable dels serveis municipals, el medi ambient, l'agricultura i els pobles del municipi. Amanda Cardona, que s'estrena com a regidora en el consistori, encapçalarà les polítiques de cultura i turisme. Una cinquena àrea que inclourà la via pública, els equipaments municipals, el patrimoni, les zones verdes i l'entorn tindrà com a responsable Josep Maria Carrera. Pel que fa a l'àrea d'educació i esports, aniran a càrrec d'Olga Ribera, mentre que les noves tecnologies, el comerç, el treball i la participació ciutadana serà responsabilitat de Joan Pijuan. Finalment, Tamara Lombardo serà la responsable de fires i comunicació mentre que Judit Solé serà la responsable de festes i joventut. Pel que fa a l'alcaldia, Bernat Solé assumirà l'àrea d'urbanisme, governació, economia i relacions institucionals.

El nou cartipàs municipal preveu una junta de govern formada per 4 tinents d'alcaldia i una comissió de coordinació formada per tots els membres de l'equip de govern. Pel que fa a les comissions informatives, de comptes i d'urbanisme, estaran formades per 5 regidors d'Acord d'Esquerra i 2 regidors de Junts per Agramunt.

El nou cartipàs municipal no preveu cap retribució en salaris per a cap dels regidors, que únicament rebran les assistències als òrgans col·legiats. L'alcalde tampoc tindrà cap retribució salarial des de l'Ajuntament. En aquest sentit, el nou equip de govern preveu la incorporació d'una persona de suport a les regidories.

Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "el nou cartipàs municipal vol donar resposta a les necessitats del municipi". Solé també ha afegit que s'ha reunit ja amb el portaveu de Junts per Agramunt per oferir-li diàleg i entesa.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius