dilluns, 22 juliol 2019

La Copa Waterpolo Ramon Vicens arriba a la seva 10a edició

La Copa Waterpolo Ramon Vicens arriba a la seva 10a edició

La Copa Waterpolo Ramon Vicens arriba, aquest estiu, a la seva desena edició, amb la voluntat d'oferir una opció esportiva relacionada amb l'aigua a Agramunt. L'organitzador de la copa, Jordi Martí, explica quin serà el format de la competició d'aquest any: "El dissabte fem el que es diu format de tots contra tots, i el diumenge sí que jugarem per la Copa amb les finals. Tot està concentrat durant el cap de setmana però enlloc de fer només dos partits, com eren les primeres edicions, fem que tothom jugui contra tothom, amb partits curts i que sigui molt dinàmic".

La competició tindrà lloc el dissabte i el diumenge 3 i 4 d'agost. Les inscripcions ja estan obertes fins al proper 30 de juliol. Per participar-hi, s'ha de fer equips formats per un mínim de 7 jugadors que tinguin, com a mínim, 14 anys.

Per altra part, Martí també recupera el Torneig de waterpolo femení, que es disputarà en estil trobada, el divendres, 2 d'agost. El format també és tots contra tots i amb equips amb un mínim de 7 jugadores.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C


prob. precipitació: 45%
humitat: 90%
vent: 20km/h E

 • 14°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 17°C
  DV
 • 19°C
  DS
 • 19°C
  DG

En directe

Els Informatius