dimecres, 24 juliol 2019

L'Avinguda Jaume Mestres estarà acabada a finals d'agost

L'Avinguda Jaume Mestres estarà acabada a finals d'agost

L'Ajuntament d'Agramunt va informar ahir que els treballs d'arranjament de les voreres i de tots els serveis soterrats que s'estan duent a terme a l'Avinguda Jaume Mestres d'Agramunt estan avançant a bon ritme i és previst que puguin estar enllestits a finals d'agost. 

En aquests moments, un cop finalitzades les obres d'un costat del carrer, s'està treballant en l'altre costat. Concretament en aquest segon tram i un cop revisat l'estat dels serveis existents s'ha hagut de traslladar la claveguera general des de la vorera fins a la zona de la calçada. 

Per una altra banda, s'ha aprofitat l'actuació per instal·lar un by-pass a la xarxa de clavegueram a l'alçada de la Costa dels Dipòsits per resoldre els problemes d'evacuació d'aigües pluvials a la zona del Passeig Nou, uns fets que han suposat un increment del pressupost de 62.000 euros més IVA. 

Segons el calendari d'obres està previst que a mitjans d'agost s'instal·lin els semàfors que regularan tot el trànsit a la cruïlla amb l'avinguda Agustí Ros, Carretera de Cervera, Passeig Nou i Costa dels Dipòsits per tal que a finals d'agost l'obra estigui finalitzada i es pugui normalitzar la circulació en aquesta via principal del municipi.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 75%
vent: 55km/h E

 • 14°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 11°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius