divendres, 26 juliol 2019

El Consell Comarcal es distribueix en 5 grans àrees de gestió

El Consell Comarcal es distribueix en 5 grans àrees de gestió

El Ple del Consell Comarcal de l'Urgell va aprovar, aquest passat dimecres, el nou model  organitzatiu que regirà la present legislatura 2019-2023, i ho va fer amb els vots favorables d'ERC-MES, CUP i PSC. Per la seva part, JxCAT hi va votar en contra.

Pel que fa a la distribució, el president del consell, Gerard Balcells, indica que cada conseller tindrà una funció d'acord amb el seu àmbit d'actuació: "Cada un d'ells i d'elles tenen una especialitat per feina, tradició o ocupació anterior i unes inquietuds, que normalment coincideixen, i el que hem anat a buscar és que cada conseller estigui al terreny que millor li va. Això, d'entrada, hauria de garantir que la feina es faci des d'una òptica molt afinada".

Balcells assumirà la direcció de l'Àrea de Governació i Cooperació. El vicepresident primer, Xavier Freixes Serrano (ERC), dirigirà i gestionarà l'Àrea de Desenvolupament Comarcal i Economia i Finances. Aquesta vicepresidència es coordinarà també amb la conselleria de Cultura, Llengua i Patrimoni; Turisme, Fires i Consum; i amb la de Promoció Econòmica, Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient;

La vicepresidència segona recau en Carme Culleré Llavoré (ERC) que dirigirà i gestionarà l'Àrea de Suport als municipis i Protecció Civil i es coordinarà amb la Conselleria de Noves Tecnologies i Transició Energètica. El vicepresident tercer, Silveri Caro Cabrera (PSC) dirigirà l'Àrea d'Esports i Lleure.

I finalment, la vicepresidència quarta anirà a càrrec de l'agramuntina Sílvia Fernàndez i Tarragona (ERC), que gestionarà l'Àrea d'Acció Social, Ciutadania i Igualtat i es coordinarà amb l'Àrea d'Educació, Joventut, Habitatge i Repoblament.

En el transcurs de la sessió també es va aprovar el nomenament de la senyora Rosa Mas Fustà com a gerent del Consell Comarcal de l'Urgell.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius