dilluns, 29 juliol 2019

Llum verda a la millora de la sala d'actes de la biblioteca de l'institut i també a organitzar millor el trànsit

Llum verda a la millora de la sala d'actes de la biblioteca de l'institut i també a organitzar millor el trànsit

Aprofitant les vacances de l'estiu, s'estan duent a terme diferents millores a l'INS Ribera del Sió que tenen a veure amb els seus accessos i amb l'actual sala d'actes. Per una part, explica la directora del centre educatiu, Àngels Escolà, l'Ajuntament d'Agramunt ajudarà a reorganitzar l'exterior del centre per tal que el trànsit sigui més ordenat i evitar, d'aquesta forma, qualsevol incident: "Volem moure els contenidors i senyalitzar la parada d'autobusos perquè quedi correcta com ja hauria d'estar des de fa molts anys".

Per altra part, el Departament d'Educació ha donat llum verda a la millora de l'actual sala d'actes (antiga capella del centre), per tal de millorar-la: "Hem parlat amb el Departament d'Educació i ens ha dit que sí, que tiréssim endavant el fet d'aïllar-la i condicionar-la amb aire condicionat i de solucionar el tema de les fuites elèctriques. De moment, la sala està tancada perquè el primer és la seguretat de l'alumnat, però durant aquest estiu farem les actuacions necessàries i de cara al setembre ja la podrem utilitzar".

Cal recordar que en aquesta sala és on s'hi vol ubicar una nova biblioteca pel centre, un projecte que, de moment, només compta amb els plànols fets. Durant aquest curs, s'ha utilitzat com a sala d'actes i per a reunions, tot i que l'espai no està ben condicionat. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 95%
humitat: 100%
vent: 10km/h E

 • 26°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ

En directe

Els Informatius