dimarts, 30 juliol 2019

Montclar estrena l'arranjament del carrer caminet de Montclar i de les campanes

Montclar estrena l'arranjament del carrer caminet de Montclar i de les campanes

Montclar va estrenar, aquest passat divendres, l'arranjament del carrer Caminet i també l'arranjament de les campanes. Per una part, l'arranjament del carrer Caminet ha sigut gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Agramunt i de la junta administrativa. L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, explica què s'ha arreglat: "Un carrer que, per una banda, tenia uns problemes de ferm importants i que també tenia uns problemes de serveis soterrats que també s'havien de resoldre des de fa molts anys". L'obra ha comptat amb la col·laboració dels veïns per eixamplar el carrer i també de la Junta Administrativa, que ha aportat el 25 per cent del pressupost (uns 6.000 euros).

Per la seva part, l'alcalde pedani, Josep Maria Riera, ha explicat que també s'ha arranjat les campanes de l'església de Sant Jaume de Montclar: "Hem canviat els suports de les campanes i les hem actualitzat amb els jous nous de fusta. També hem posat una central elèctrica, connectada amb una centraleta a dins de la sagristia, que pot fer anar tots els tocs, ja sigui de manera manual o automàtica, programats ja per tot l'any". 

Aquesta actuació l'ha dut a terme l'Associació Cultural Sant Jaume amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, que ha aportat 14.000 euros, més 6.000 euros més que aporta l'Associació Cultural Sant Jaume de Montclar. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 45%
humitat: 90%
vent: 20km/h E

 • 14°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 17°C
  DV
 • 19°C
  DS
 • 19°C
  DG

En directe

Els Informatius