dilluns, 5 agost 2019

El nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt tindrà 21 sessions i 4 sortides al territori

El nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt tindrà 21 sessions i 4 sortides al territori

L'Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt té ja tancat tot el curs 2019-2020 amb un total de 21 sessions en les que es tractaran temes molt variats que aniran des de la història al medi ambient passant per la política, l'economia, la medicina, l'art, la música o la ciència, entre altres.

Obrirà el curs el meteoròleg Francesc Mauri, qui parlarà sobre ‘Els climes de Catalunya: aiguats i inundacions', en una sessió que tindrà lloc el 2 d'octubre. Entre els ponents d'aquest curs, destacar que hi ha ponents nous com el periodista i escriptor Genís Sinca; el professor de la UdL Ramon Morell; el cuiner Sergi de Meià; el periodista i escriptor Francesc Canosa; la metge forense Esther Amorós o l'humorista i vinyetista Paco Ermengol, entre altres. També hi ha altres ponents que tornaran a passar per l'aula per explicar noves coses com l'antropòleg Francesc Bailón; el professor d'Història de la música Joan Vives, el periodista i escriptor Vicens Lozano o el divulgador musical Pol Avinyó.

A part de les conferències, també es faran 4 sortides al territori per anar a Tremp; a l'Auditori Enric Granados de Lleida; a Girona i al Liceu, a veure l'òpera ‘Carmen' de Bizet.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

cel serè
prob. precipitació: 5%
humitat: 95%
vent: 10km/h S

 • 32°C
  DG
 • 29°C
  DL
 • 31°C
  DT
 • 31°C
  DC
 • 36°C
  DJ

En directe

Els Informatius