dimarts, 6 agost 2019

Impulsen dues activitats per descobrir la Necròpolis d'Alemanara

Impulsen dues activitats per descobrir la Necròpolis d'Alemanara

L'equip d'arqueòlegs que des del 2015 està treballant a la Necròpolis d'Almenara reprendrà, a partir del 19 d'agost, els treballs de recuperació de tot el conjunt pre-ibèric, uns treballs que duraran fins al 31 d'agost. En motiu d'aquesta nova actuació, des de l'Ajuntament d'Agramunt s'impulsa dues accions per tal que la ciutadania pugui conèixer aquest jaciment. Per una part, s'impulsa una nova edició de l'activitat per fer d'arqueòleg per un dia, pensada per totes aquelles persones que vulguin aprendre, de la mà de l'equip de professionals arqueòlegs, com es duu a terme la recuperació dels diferents túmuls que hi ha. Els interessats en participar com a voluntari en aquesta campanya, es poden posar en contacte amb l'Oficina de Turisme d'Agramunt o al correu electrònic [email protected]

Per altra part, i dins del Cicle Racons, també s'impulsarà una visita a la necròpolis d'Almenara que tindrà lloc el dimecres, 28 d'agost, a les 19.00 h. 

Cal recordar que des de 2015 s'està impulsant les excavacions en aquest jaciment, on s'hi estan descobrint diferents estructures funeràries. En l'edició de l'any 2018, la quarta intervenció, els arqueòlegs van trobar 5 estructures més que eleven fins a 41 el nombre d'estructures descobertes, al temps que van trobar dues urnes funeràries dins d'aquestes estructures.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 45%
vent: 20km/h S

 • 33°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 32°C
  DT
 • 33°C
  DC
 • 37°C
  DJ

En directe

Els Informatius