divendres, 30 agost 2019

Una exposició i audiovisual, activitat prèvia a la gran festa d'aniversari del 50è aniversari de Kipps

Una exposició i audiovisual, activitat prèvia a la gran festa d'aniversari del 50è aniversari de Kipps

L'Espai Cívic d'Agramunt acull, des d'avui i fins diumenge, una petita mostra d'imatges inèdites, propietat de la Família Panadés, en les que es pot veure diferents instants de la discoteca Kipps, una activitat inclosa dins dels actes de celebració del 50è aniversari de la sala de ball. Les imatges que es poden veure corresponen a diferents moments, ja sigui de la creació del Kipps com de les festes que s'hi organitzaven. L'exposició compta d'imatges impreses i també d'un audiovisual que es pot veure al mateix centre cívic, on també s'hi pot veure mobiliari de la discoteca, com les mítiques cadires.

Aquesta activitat és un preludi a dues de les activitats previstes més importants. Per una part, una gran exposició en la que s'hi mostrarà també material inèdit aportat per les persones que van viure l'època Kipps. Per altra part, indica l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, també se celebrarà una gran festa, el proper 21 de setembre, en la que es recrearà l'ambient Kipps: "Serà una festa inspirada en els anys 60, 70 i 80, que és quan els Kipps va tenir els seus millors moments. En aquesta festa, a part d'haver-hi música de l'època, a càrrec del grup Glamour Band, una banda especialitzada en aquest tipus de música, també s'hi podrà prendre la fresca, ballar, menjar, farem sopar i servei de bar i, una de les coses més interessants, serà les petites visites guiades a l'antiga discoteca, bar i restaurant, perquè la gent ho pugui veure".

Un cop finalitzat el concert, tamb é hi haurà una sessió de DJ en la que hi participaran DJ actuals però també de l'època, sent un homenatge a la gent que van amenitzar les nits al Kipps. L'objectiu, diu Solé, és que també les noves generacions coneguin el que va ser el Kipps: "D'aquesta manera recollim un dels objectius que tenim que és que no només fem un recordatori del que va ser els Kipps, sinó que les noves generacions coneguin el Kipps. De fet, ens hem adonat que molta gent jove està preguntat com era el Kipps, hi volen entrar perquè n'han sentit a parlar als seus pares o avis i tenen aquesta inquietud i aquest dia de portes obertes, tenen aquesta oportunitat per veure-ho".

L'exposició i audiovisual es podrà veure avui, demà dissabte i diumenge en horari de matí i tarda.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius