divendres, 30 agost 2019

Jornades de portes obertes del Centre Cívic d'Agramunt durant la Festa Major

Jornades de portes obertes del Centre Cívic d'Agramunt durant la Festa Major

Durant aquest Festa Major hi haurà portes obertes per visitar el nou a Espai Cívic d'Agramunt, espai reconvertit de l'antiga llar d'infants Nins i que té com a objectiu ser un espai que doni resposta a les diferents entitats i diferents col·lectius d'edats que hi ha al municipi. La reforma de l'espai ha suposat la renovació del sistema de climatització i s'han reformat els espais per a que siguin molt polivalents. També és un espai pensat per la dinamització comercial del municipi, on es poden fer presentacions de producte, reunions, etc.

L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, indica que és un lloc on fomentar la intergeneracionalitat: "És un espai obert a tothom, tothom hi podrà tenir accés i el que volem és que s'hi generi interacció entre els diferents col·lectius i edats i es fomenti aquesta cultura de la intergeneracionalitat".

Durant aquestes jornades de portes obertes es pot observar el canvi i també la nova imatge, en la que la decoració i el mobiliari estan inspirats en els diferents colors que, durant l'any, adopta el Passeig Josep Brufau. L'estudi Pla-Balaguer ha sigut el responsable de l'interiorisme del Centre Cívic. 

Les jornades de portes obertes es faran avui, demà dissabte i diumenge de Festa Major, d'11h a 14h i de 17h a 20h de la tarda. No serà fins al proper 16 de setembre quan hi començarà oficialment l'activitat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 25km/h O

 • 24°C
  DS
 • 21°C
  DG
 • 24°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 27°C
  DC

En directe

Els Informatius