dijous, 12 setembre 2019

El Col·legi Mare de Déu dels Socós s'uneix al projecte e-Twinning per treballar l'anglès i conèixer noves cultures

El Col·legi Mare de Déu dels Socós s'uneix al projecte e-Twinning per treballar l'anglès i conèixer noves cultures

El Col·legi Mare de Déu dels Socós inclou, com a novetat pel curs 2019-2020, el projecte europeu e-Twinning, una iniciativa que fomenta l'establiment d'agermanaments escolars i el desenvolupament de projectes de col·laboració a través d'Internet entre dos o més centres de països europeus diferents sobre qualsevol tema acordat pels participants. El director del col·legi, Josep Maria Porté, explica que la finalitat és reforçar l'expressió oral en anglès i que els alumnes descobreixin noves cultures: "És un projecte a nivell europeu que té com a objectiu reforçar l'expressió oral a través de contactes amb altres escoles, que es fan des de la mateixa escola, i en el que hi participaran inicialment cicle superior i mitjà. És un projecte que també ajuda a descobrir cultures d'altres països, utilitzant com a nexe l'anglès". 

Aquest projecte compta amb participants de 31 països diferents, entre els que hi ha Alemanya, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Islàndia, Regne Unit, República Txeca o Suècia, entre altres.

En un curs en el que l'escola compta amb 217 alumnes, cal destacar també que s'inclourà l'assignatura de robòtica en horari escolar a P5, una matèria que fins ara era extraescolar.

Fora de l'horari escolar, el centre educatiu amplia l'hora de lleure des de les 17.00 h fins a les 18.30 h per aquells alumnes que ho necessitin i també s'inclou dues noves extraescolars en anglès. Una d'elles, pels alumnes del cicle infantil, a càrrec de Kids&Us; i l'altra pels pares: "Farem una extraescolar per a pares i per a famílies, que serà ‘Anglès per a viatjar'. Es a dir, els pares que tinguin un nivell bàsic i vulguin ampliar o refrescar l'anglès, tindrem una persona que s'encarregarà de treballar amb els pares aspectes bàsics de la comunicació oral".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 15km/h NE

 • 6°C
  DS
 • 9°C
  DG
 • 9°C
  DL
 • 12°C
  DT
 • 12°C
  DC

En directe

Els Informatius