divendres, 13 setembre 2019

L'Espai Cívic d'Agramunt entra en funcionament aquest dilluns, 16 de setembre

L'Espai Cívic d'Agramunt entra en funcionament aquest dilluns, 16 de setembre

L'Espai Cívic d'Agramunt iniciarà l'activitat aquest poper dilluns, 16 de setembre, amb la voluntat de ser un espai de trobada per les persones de totes les edats d'Agramunt i Comarca i també per les diferents entitats de la vila. Aquest equipament municipal comptarà amb una dinamitzadora que s'encarregarà de gestionar i coordinar les diferents activitats que s'hi duran a terme. L'horari d'obertura al públic de l'Espai Cívic és, de dilluns a divendres, de les 15.00 h a les 22.00 h, mentre que el dissabte, obrirà de les 11.00 h a les 13.30 h. En aquest horari, i sense necessitat de cap reserva prèvia, tothom podrà accedir a l'Espai Àgora, indica la regidora Sílvia Fernàndez:  "A l'Espai Cívic hi podrà anar no només els usuaris o socis de les entitats que utilitzin l'Espai Cívic o que l'hagin reservat o sol·licitat, sinó que està obert a totes les persones i a totes les edats. Hi ha un espai comú, que és l'Espai Àgora, on totes les persones podran fer ús d'aquest espai sense cap reserva prèvia".

L'Espai Àgora compta amb taules i cadires on, les persones que ho vulgui, s'hi puguin estar, trobar-se amb qui vulguin, passar la tarda, connectar-se a internet, jugar a jocs de taula, etc.

A part d'aquest punt de trobada, l'Espai Cívic també oferirà una programació d'activitats pensades tant per a infants, joves, famílies o gent gran, una agenda que anirà configurant la dinamitzadora de l'Espai.

A part, l'Espai Cívic també està preparat per a que les entitats del municipi puguin tenir un espai on fer-hi reunions, assemblees i diferents activitats.

Tothom qui vulgui fer la reserva d'un espai, es pot posar en contacte amb la dinamitzadora de l'espai, durant l'horari d'obertura al públic, o mitjançant el telèfon 973.39.00.57 o al correu electrònic [email protected]


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 10km/h S

 • 37°C
  DG
 • 38°C
  DL
 • 37°C
  DT
 • 33°C
  DC
 • 33°C
  DJ

En directe

Els Informatius