dilluns, 16 setembre 2019

Inscripcions obertes per les activitats esportives al pavelló per alumnes de P3 fins 6è de Primària

Inscripcions obertes per les activitats esportives al pavelló per alumnes de P3 fins 6è de Primària

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt ha donat continuïtat aquest nou curs 2019-2020 al programa d'activitats dirigides per a nens en edat escolar, unes sessions de pràctica esportiva que es fan fora de l'horari escolar i estan pensades per a infants de 3 a 12 anys.

Per una part, pels nens i nenes des de P3 fins a P5, s'activa les classes de Psicomotricitat, una activitat amb la que els infants, a través de les seves accions corporals, com jugar, saltar, o manipular objectes, aconsegueixen situar-se en el món i adquireixen intuïtivament els aprenentatges necessaris per a desenvolupar-se a l'escola i en la vida. D'aquesta manera lúdica i gairebé sense assabentar-se treballen conceptes relatius a l'espai i les destreses motrius.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del pavelló a partir d'avui, dilluns, 16 de setembre. Les activitats començaran el dimecres 18 de setembre.

Pel que fa als Jocs Escolars, estan pensats pels infants des de 1r a 6è de Primària. Els jocs potencien el treball de l'esport de base introduint els nens en les nocions bàsiques de la pràctica d'esports d'equip i individuals. Un programa que queda reforçat amb el Pla Català de l'Esport que es treballa des dels centres escolars.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del pavelló a partir d'avui dilluns 16 de setembre. Les activitats començaran el dimecres 18 de setembre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

29°C


prob. precipitació: 40%
humitat: 65%
vent: 10km/h SO

 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC

En directe

Els Informatius