dilluns, 23 setembre 2019

El celler Mas Blanch i Jové comença la seva verema amb la previsió de veremar uns 70.000 kg de raïm manualment

El celler Mas Blanch i Jové comença la seva verema amb la previsió de veremar uns 70.000 kg de raïm manualment

El celler Mas Blanch i Jové ja ha començat la verema que, per aquest any, es preveu d'excepcional qualitat tot i que també es preveu una disminució important en la quantitat respecte l'anyada anterior a causa de la sequera que ha patit la zona.

La verema d'aquest celler sempre és de les últimes a tot Catalunya a causa a l'especial microclima del lloc (amb dies calorosos però nits fresques) i també a la filosofia d'esperar al moment òptim de maduració del raïm que a l'arribar el dia es collit totalment de forma manual en caixetes de 20kg.

La verema d'enguany comença amb el Viogner de la Vinya dels Artistes i continuarà amb la Garnatxa blanca i el Macabeu de les finques Llinars i Vinya dels Artistes i es preveu que no serà fins a finals d'octubre que s'acabarà de collir, suposant una entrada total d'uns 70.000 Kg.

A part, durant els caps de setmana, els visitants que es desplacin fins a Mas Blanch i Jové podran passejar per la Vinya dels Artistes i provar el raïm que encara queda per collir, per després tastar a dins del celler els seus vins Saó.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C


prob. precipitació: 35%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 20°C
  DG
 • 18°C
  DL
 • 17°C
  DT
 • 18°C
  DC
 • 13°C
  DJ

En directe

Els Informatius