dilluns, 23 setembre 2019

A partir de demà, el Carrer Passeig Nou passa a tenir dos sentits de circulació

A partir de demà, el Carrer Passeig Nou passa a tenir dos sentits de circulació

La nova ordenació de trànsit de les avingudes Agustí Ros i Jaume Mestres d'Agramunt culminarà definitivament entre avui, 23 de setembre, i demà dimarts, 24 de setembre, amb els canvis de circulació que afecten als carrers Passeig Nou i Carrer dels Horts. Després que el passat divendres s'activés ja el control de la circulació mitjançant semàfors, a partir de demà també es faran els canvis per acabar de reordenar la circulació en tots els carrers. 

A partir de demà, el Carrer Passeig Nou passarà a tenir els dos sentits de circulació en la seva totalitat, des de la cruïlla amb el carrer Jaume Mestres fins a la passarel·la metàl·lica del Passeig Josep Brufau. Amb aquest doble sentit de circulació es crea un nexe més entre la zona del Passeig i el centre de la vila, ja que ara, la Plaça del Pou absorbia gran part del trànsit entre aquestes dues zones.

Per altra part, el Carrer dels Horts serà de sentit únic, establint-se la circulació des del Carrer Ensenyament fins al Passeig Nou.

Finalment, dir que, des del Carrer dels Horts, no es podrà girar directament pel Carrer Passeig Nou fins a la carretera de Cervera, sinó que s'haurà de girar a la següent intersecció, que és la que comunica el Carrer Passeig Nou amb el Carrer Avinguda dels Esports.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C


prob. precipitació: 45%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 26°C
  DG

En directe

Els Informatius