divendres, 27 setembre 2019

Cicle de xerrades per a famílies de la comarca de l'Urgell

Cicle de xerrades per a famílies de la comarca de l'Urgell

El Consell Comarcal de l'Urgell a través del Contracte Programa 2016-2019 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies duu a terme el servei d'intervenció socioeducativa no residencial (SIS) per a infants i adolescents de 0 a 18 anys, i les seves respectives famílies. La finalitat del servei és proporcionar un treball individual, grupal i comunitari amb les famílies amb l'objectiu d'oferir un suport més proper a les necessitats detectades al territori.

A través de la dotació pressupostària de l'Addenda del 2019 es realitzaran durant els mesos d'octubre i novembre unes xerrades per a famílies amb menors a diferents localitats com Agramunt.

Per una part, la Fundació Verge Blanca, oferirà la xerrada ‘Com educar en positiu als nostres fills', que tindrà lloc, en el cas d'Agramunt, el dimarts, 8 d'octubre a l'Espai Cívic. Per altra part, el Servei del Dol de Ponent oferirà la xerrada ‘Com acompanyar als nostres fills en un procés de dol', que en el cas d'Agramunt tindrà lloc el dimarts, 22 d'octubre a l'Espai Cívic.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 14°C
  DL

En directe

Els Informatius