dilluns, 7 octubre 2019

Presidència compartida al nou Consell d'Alcaldes de l'Urgell

Presidència compartida al nou Consell d'Alcaldes de l'Urgell

El Consell Comarcal de l'Urgell va constituir, la setmana passada, el nou Consell d'Alcaldes de l'Urgell, un òrgan consultiu que, entre les seves funcions, ha d'informar al Consell Comarcal sobre les propostes que siguin d'interès pels municipis abans de sotmetre's a l'aprovació del ple. En aquest cas, la presidència i vicepresidència del Consell d'Alcaldes, en aquesta legislatura, serà compartida per Marcel Pujol, alcalde de Castellserà i Óscar Martínez, alcalde de Ciutadilla.

Gerard Balcells, president del Consell Comarcal de l'Urgell va estar l'amfitrió en aquesta constitució del Consell d'Alcaldes de l'Urgell, que en les properes sessions es preveu que sigui itinerant per tots els pobles del territori.

En la seva primera intervenció com a president del Consell d'Alcaldes, Marcel Pujol, va convidar tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca a treballar de manera coordinada pels pobles de la comarca i va afegir que aquest òrgan ha de ser un òrgan que aporti solucions.

Per la seva banda, Óscar Martínez, actual vicepresident d'aquest òrgan es va posar a disposició de tots els alcaldes i va manifestar que el Consell d'Alcaldes ha de ser un òrgan de consens i un espai per obrir el debat de totes les problemàtiques i treballar pel bé comú de la comarca i la seva gent.

En aquesta reunió constitutiva, també es va informar del nou projecte de dinamitzadors/res cívics/ques per a l'emancipació juvenil, que és una incorporació a l'addenda  al contracte programa 2016-2019 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de l'Urgell, en matèria de serveis socials.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 65%
vent: 15km/h NE

 • 31°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 37°C
  DL

En directe

Els Informatius