dilluns, 7 octubre 2019

El BAC incorpora un coordinador esportiu pel club i potencia l'escola de bàsquet en anglès

El BAC incorpora un coordinador esportiu pel club i potencia l'escola de bàsquet en anglès

El Basquet Agramunt Club (BAC) vol potenciar, durant tota aquesta temporada, l'àrea esportiva del club, donant un pas endavant impulsant dos noves línies de treball. La primera és la incorporació d'un coordinador esportiu, càrrec que ocuparà Miquel Àngel Palou, que fins al 2007 va formar part del BAC i, a partir de llavors, va anar al CN Tàrrega on va exercir com a coordinador esportiu. Aquesta temporada, es reincorpora al BAC amb bones credencials, tal i com indica el presdient del BAC, Rubén Añé: "L'any passat va rebre el guardó de millor entrenador en categoria de promoció, i per tant, és una persona que té un perfil molt escaient i que ens pot donar molta ajuda per donar aquest pas endavant en quant a qualitat i rigor".

Per altra part, l'altre gran projecte per aquesta temporada és potenciar l'escola de bàsquet, que serà en anglès: "Hem volgut tornar a agafar múscul des de baix, instaurant l'escola de bàsquet que es farà única i exclusivament en anglès i, en aquest àmbit, hem incorporat a l'àrea tècnica del club al Salvador Coma, que porta els babys, que són una vintena de nens i nenes de P4 i P5".

El club ja començat ja la temporada amb un total de 6 equips, i també el nombre de llicències de jugadors, que se situen en el centenar. Els equips són el sènior masculí  i l'infantil masculí; el mini femení, dos equips infantils femenins i un equip pre-mini mixte. Aquest equip no competirà en lliga reglada, sinó que assistirà a les trobades d'escoles de basquet i també en els torneigs i campionats en format de 3x3.

Fora de l'àmbit competitiu, el club organitzarà diferents activitats com la presentació dels equips; la Trobada d'Hivern d'escoles de bàsquet, que tindrà lloc al gener i diferents jornades de tecnificació. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 15km/h E

 • 34°C
  DJ
 • 37°C
  DV
 • 30°C
  DS
 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL

En directe

Els Informatius