dimecres, 9 octubre 2019

Torrons Vicens presenta 9 novetats, una d'elles, en col·laboració amb el xef Marc Ribas

Torrons Vicens presenta 9 novetats, una d'elles, en col·laboració amb el xef Marc Ribas

Torrons Vicens aposta fort aquest any per la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt amb la presentació de 9 varietats noves de torrons, que conjuguen la tradició amb la innovació. Entre aquestes novetats, destaca el Torró Picant, una creació que presenta Torrons Vicens amb el xef i presentador de Cuines i Joc de Cartes, Marc Ribas. Aquest torró, indica el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco, és un torró aperitiu: "Jo diria que és un torró aperitiu, és un torró amb xocolata negra i convertit en un torró aperitiu". El Torró Picant combina una cobertura de xocolata amb un 75 per cent de cacau amb un còctel picant, tabasco i un toc de sal.

També en col·laboració amb el xef Albert Adrià, Torrons Vicens presenta dos nous productes; un torró de Tiramisú, pensat per postres, i un altre pensat també per l'aperitiu, un torró de cervesa, elaborat a partir d'una ganache de xocolata blanca i Cervesa Inèdit de Estrella Damm recobert d'una fina capa de xocolata amb llet. Velasco indica que precisament, d'aquest torró de Cervesa, aquest any en faran una de les dues barres grans que exposen al seu estand i que a l'acabar la fira, reparteixen entre els assistents: "Aquest any farem dos torrons grans. Aquest any farem el torró de praliné i xocolata a la pedra, dins de la línia de torrons que jo fabrico; i l'altre serà el torró de cervesa de l'Albert Adrià. Són dues novetats però són molt diferents. Un manté la tradició i l'altre la innovació".

Pel que fa al torró de praliné i xocolata a la pedra, combina dos dels sabors tradicionals d'Agramunt, el del torró i la xocolata. Altres novetats que Torrons Vicens presenta dins de la línia de torrons tradicionals, són el Cremós d'ametlla amb festucs i sal; el Cremós d'ametlla amb nous de macadàmia i xocolata; el Tou d'ametlla amb taronja; el Torró de Maduixes amb Nata i el Cruixent de coco.

Fora de les novetats que prepara la marca per la fira, Torrons Vicens es troba immers en un procés d'ampliació i reubicació de les seves unitats productives. Actualment, està construint una nau de 8.000 metres quadrats al polígon industrial d'Agramunt, reorganitzarà la fàbrica de Xocolata Jolonch, on a la llarga només s'hi produirà la xocolata a la pedra i traslladarà al polígon la producció de la línia de xocolates. A part, al terreny ubicat davant de la fàbrica de la carretera de Tàrrega, hi ha projectat un complex pensat per la promoció del torró.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C

ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 100%
humitat: 95%
vent: 30km/h O

  • 9°C
    DV
  • 8°C
    DS
  • 11°C
    DG
  • 13°C
    DL
  • 10°C
    DT

En directe

Els Informatius