divendres, 11 octubre 2019

El Taller de Virginias, el nou obrador a Agramunt

El Taller de Virginias, el nou obrador a Agramunt

La marca Virginias inaugurarà, aquest dissabte, 12 d'octubre, el seu nou obrador a Agramunt, un espai experiencial de 300 metres quadrats que combina gastronomia i cultura, segons indica el director gerent de Virginias i El Taller de Virginias, Àngel Jubete: "És un centre experiencial del torró en el que podrem descobrir tota la història del torró. A la vegada, volem que aquesta botiga, taller i obrador sigui una experiència de coneixement on la gent pugui trobar els orígens del torró d'Agramunt". L'espai, ubicat a l'Avinguda Agustí Ros Bis 2, a la Plaça del Pou, suposa, a més, l'obertura d'un nou obrador a Agramunt després de més de 30 anys, indica Jubete. La inauguració tindrà lloc a les 11.30 h. 

A part de la inauguració de l'obrador, des de Virginias s'està preparant ja la seva participació a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra amb un estand que serà al pavelló agroalimentari i on es mostraran les novetats que presenta la marca aquest any. Per una part, una de les apostes per aquesta fira és el postre ‘Xocolata airejada amb ametlles salades i mel caramel·litzada', un plat que el xef Jordi Cruz serveix al seu restaurant de 3 estrelles Michelin, l'Àbac, i que a la fira es presentarà en el seu format en barra: "És una fusió entre xocolata, ametlla, airejat, amb sal i ametlla caramel·litzada. Jo crec que és un torró guanyador".

La segona gran presentació de productes de Virginias serà el diumenge, a les 12.00 h, quan es presentarà la gama ‘Fusión', una gamma de productes d'alta cuina, que s'ha dissenyat amb el Culinary Institut of Barcelona (CIB). Dins d'aquesta gamma, formada per 6 torrons, destaca el Torró de Xocolata Ruby, que ha estat premiat al certamen International Taste Institut 2019 que es va celebrar el passat abril a Brusel·les: "Presentem l'estrella que és un torró que en una tast internacional feta a l'abril a Brusel·les, ens han donat un premi. És diu el Torró de Xocolata Ruby, que està fet amb una xocolata rosa natural, sense conservants ni colorants. Té una textura àcida que, a la vegada, es barreja amb pètals de rosa i amb gerds caramel·litzats".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

  • 11°C
    DC
  • 12°C
    DJ
  • 12°C
    DV
  • 10°C
    DS
  • 12°C
    DG

En directe

Els Informatius