dissabte, 12 octubre 2019

Inauguren la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra reivindicant grans projectes per dinamitzar la Catalunya interior

Inauguren la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra reivindicant grans projectes per dinamitzar la Catalunya interior

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, juntament amb l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ha inaugurat avui la XXXI Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, una fira que aposta per posar en valor el producte propi del territori. Talarn ha reivindicat el valor de productes com el torró i la feina que s'està fent per internacionalitzar el producte a través de la innovació: "Saber aprofitar la innovació i, a través d'aquesta innovació, donar-li un tomb per internacionalitzar el nostre producte. Tenim un producte magnífic, un producte de la terra com és el torró, i és un producte que estic convençut que en mercats internacionals tindrà una llarga vida".

Per la seva part, l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ha recordat que la Catalunya interior té grans tresors, com poden ser els seus productes alimentaris, i que fa falta una aposta de país per tal d'endegar els projectes necessaris per dinamitzar el territori: "Per demostrar que tenim aquests grandíssims tresors, necessitem unes infraestructures i uns serveis adequats. Per tant, fem un prec des d'aquesta Catalunya interior, a les administracions supramunicipals, especialment a la que ens representa legítimament a tot el país, la Generalitat, que posi sobre la taula projectes importants com les infraestructures, les xarxes viàries, la fibra òptica i sobretot, el sól industrial. La vitalitat comercial i industrial d'Agramunt és viva i en aquests moments, necessitem sól industrial".

La regidora de Fires i directora de la Fira del Torró, Tamara Lombardo, ha explicat que la fira compta amb diferents novetats aquest any, com en el canvi d'ubicació de la carpa de la cuita i també el concert de la nit a l'espai de les Foodgonetes, amb El Petit de Cal Eril.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 10km/h E

 • 35°C
  DV
 • 35°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 34°C
  DT

En directe

Els Informatius