dilluns, 14 octubre 2019

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra arranca la quarta dècada amb bona salut

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra arranca la quarta dècada amb bona salut

La XXXI Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt va tancar ahir les portes amb una valoració molt positiva, sobretot per la bona afluència de públic, tal i com indica la regidora de Fires i directora de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, Tamara Lombardo: "Podríem parlar d'una fira d'èxit, ja que l'afluència ha sigut molt millor de la que ens esperàvem, tenint en compte que eren dos dies. Potser perquè el dissabte era festiu i després vam tenir dos caps de cartell a les aules com el Marc Ribas o el Jordi Cruz, la veritat és que ha sigut una fira d'èxit. L'afluència ha sigut molt bona i els paradistes i estand estan molt satisfets perquè el volum de ventes ha sigut corresponent al nivell d'afluència de la fira".

Pel que fa a l'assistència a les aules, aquest any ha sigut de prop del 100 per cent, sobretot tenint en compte que el dissabte hi va haver xefs mediàticament molt destacats, com en Marc Ribas o en Jordi Cruz: "Ha sigut un any amb un èxit important. Ahir vam fer un 100 per cent d'aforament en les dues aules i avui hem fet un 90 per cent, que ja és l'habitual, perquè les aules de tarda no acostumen a tenir la mateixa afluència".

Des de la direcció de la Fira es valora també molt positivament el canvi d'ubicació de la Carpa de la Cuita i també de l'Espai de les Foodgonetes. 

Finalment, una altra de les novetats d'aquest any és la realització de la Caragolada Solidària de la Fecoll (Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida) que anava en favor del projecte de creació d'una fusteria que el Grup Alba vol impulsar a Agramunt. En total es van vendre més de 300 tiquets, el que suposa que l'entitat va recollir uns 1.000 euros per aquesta causa solidària.

La jornada d'ahir diumenge va acabar amb l'entrega del XIX Torronaire d'Honor, que aquest any ha recaigut sobre la Família Triginer, qui va ser una de les famílies torronaires de finals del s.XIX.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 15km/h SO

 • 30°C
  DC
 • 29°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 27°C
  DG

En directe

Els Informatius