divendres, 18 octubre 2019

Informació de servei de la convocatòria de vaga pel 18 d'octubre (09.00 h)

Informació de servei de la convocatòria de vaga pel 18 d'octubre (09.00 h)

La convocatòria de vaga per avui divendres, 18 d'octubre, feta per la Intersindical-CSC, a Agramunt, provocarà diferents incidències a Agramunt. Pel que fa als serveis municipals, des de l'Ajuntament d'Agramunt s'ha informat que romandran tancats al públic. Pel que fa a la Llar d'Infants l'Era i la Residència Geriàtrica Mas Vell, es garantiran els serveis mínims.

Pel que fa als centres educatius, tant l'Escola Macià-Companys com el Col·legi Mare de Déu dels Socós han informat que ha fixat els serveis mínims que marca el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per atendre als alumnes que vagin a l'escola, tot i que l'activitat lectiva i les activitats extraescolars es poden veure afectades. 

També al CAP d'Agramunt s'han fixat els serveis mínims decretats, assegurant la cobertura de les Urgències.

Cal recordar que el sindicat independentista ha convocat aquesta vaga sota el lema 'Pel drets i les llibertats'. Entre d'altres motius, la Intersindical reclama un salari mínim de 1.200 euros i la lluita contra les desigualtat i la bretxa salarial que pateixen les dones. També reclama recuperar la dació en pagament sol·licitada pel Parlament de Catalunya però tombada per l'Estat espanyol, l'aplicació immediata de l'acord d'emergència climàtica i un Pla de rescat social, entre altres.

En el cas de Ràdio Sió, dir que també secunda la vaga, i és per aquest motiu que no es farà el programa Matinal Peu a Terra i que durant tot el dia no hi haurà butlletins informatius.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 65%
vent: 15km/h NE

 • 31°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 37°C
  DL

En directe

Els Informatius