dilluns, 21 octubre 2019

S'edita per primera vegada una guia il·lustrada dels ocells dels espais naturals de Ponent

S'edita per primera vegada una guia il·lustrada dels ocells dels espais naturals de Ponent

Espais Naturals de Ponent, el Zoo de Barcelona i la Fundació Plegadis han editat recentment la Guia d'ocells dels Espais Naturals de Ponent, un document que vol donar a conèixer els ocells que habiten a la plana de Lleida i els 20 espais naturals que trobem en aquest territori.

Aquesta guia desplegable conté 70 dibuixos dels ocells més característics que viuen i es poden observar als espais naturals de Ponent com la puput, l'abellerol, l'òliba, el mussol banyut, la xurra o la ganga. Les il·lustracions, fetes per l'Alex Mascarell, del Zoo de Barcelona, també incorporen el nom comú, l'estat de conservació mundial, el nom científic, l'hàbitat, la tendència i l'estat a Catalunya i la fenologia. L'ornitòleg Sergi Sales, de Fundació Plegadis, ha realitzat l'assessoria tècnica ornitològica.

A part de la publicació d'aquest llibre, Espais Naturals de Ponent també organitza activitats relacionades amb el món ornitològic, com el curs d'iniciació a l'ornitologia programat en tres sessions gratuïtes als secans del Segrià i Utxesa. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 11°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 12°C
  DG

En directe

Els Informatius