dimarts, 22 octubre 2019

El ple del Consell Comarcal de l'Urgell aprova la moció que rebutja la sentència del Tribunal Suprem

El ple del Consell Comarcal de l'Urgell aprova la moció que rebutja la sentència del Tribunal Suprem

El plenari del Consell Comarcal de l'Urgell va aprovar, en el passat ple, dos convenis, un amb la Diputació Lleida i l'altre, amb l'Ajuntament de Tàrrega, per a la col·laboració en matèria de  cooperació i assistència municipal i per a la  coordinació de les oficines locals d'habitatge/borsa de mediació, respectivament. El president del Consell Comarcal, Gerard Balcells, explica en matèria d'habitatge, es vol col·laborar amb la feina que ja està fent l'Ajuntament de Tàrrega: "Ens repartim la feina per no estar, l'Ajuntament de Tàrrega per la seva part fent una feina, i el Consell, per la seva, fent també la seva feina. Volem posar ordre ja que a Tàrrega hi ha la part social i al Consell és més la part tècnica però no tenim borsa d'habitatge. Ara ho volem fer".

A part, al ple comarcal també es va aprovar la concurrència al Pla Únic d'Obres i Serveis, període 2020-2024, amb l'avantprojecte de l'edifici destinat a serveis diversos del Consell Comarcal, amb un pressupost d'execució per contracte de 778.285,21 euros i l'ampliació de finançament del contracte programa de Serveis Socials, període 2016-2019, que millora la part corresponent als sistemes de resposta urgent per a dones que es troben en situació de violència i també incorpora una nova dotació per a  la contractació de dinamitzadors/res cívics per a l'emancipació juvenil.

Un cop finalitzat el ple ordinari, es va donar pas al ple extraordinari en el qual es va aprovar la moció que rebutja la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem, reclama l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i defensa el dret d'autodeterminació.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 65%
vent: 15km/h NE

 • 31°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 37°C
  DL

En directe

Els Informatius